Permanent makeup

KOSMETOLOG

Permanent make up er en blid kosmetisk tatovering, der kan forbedre eller ændre dit udseende. F.eks. hvis du har manglende hårvækst på bryn eller vipper eller har konturløse læber.

Permanent makeup er også velegnet, hvis du er allergisk over for makeup, bruger kontaktlinser, har været gennem en kemobehandling eller bare ikke har lyst til at bruge din tid på at tage makeup på hver dag.
Permanent makeup laves efter samme princip som en almindelig tatovering, men er lidt blidere, fordi nålen kun stikkes 0,5 mm ind i huden. En permanent make up holder derfor ikke hele livet, men kun ca. en 3-5 år afhængig af din hudtype.

Sådan laver vi permanent makeup
En behandling varer ca. 1-1/2 time og foregår under lokalbedøvelse, mens du ligger afslappet på en briks. For at vi kan blive enige om, hvordan form og farve skal være, starter vi med at markere dine nye konturer med en specialpen. Når resultatet er blevet, som du ønsker det, starter vi den egentlige behandling, hvor vi tilfører allergitestet, naturlig mineralfarve til det yderste hudlag med en mikrotynd nål. Behandlingen er næsten smertefri, men afhænger selvfølgelig af din personlige smertegrænse.

Som regel kan man se resultatet meget kort tid efter, men for at være helt sikker skal der gå ca. to uger. For at få det bedste resultat skal behandlingen ofte gentages en enkelt gang mere.

Priser

Permanent makeup Pris
Øjenbryn 3500
Eyeliner 2000
Læbeliner 2800
Opfyldning af bryn 1500
Opfyldning af eyeliner 1500
Opfyldning af læbeliner 1200